Minimalist Garden, Studham

The addition of an extension to our client's Architect designed bungalow gave the perfect opportunity to remodel the existing gardens. 

Client Brief

  • Re-design the entrance driveway and reallocate the parking area away from the tree canopy
     

  • Design planting around the new bungalow entrance to make the approach clear and defined
     

  • Create a childrens play area which has the potential to become a productive vegetable garden 
     

  • Create a large decking area for entertaining and enjoying the sunshine 
     

  • Re-design the rear garden with thought around the views from the new kitchen and exit from the new extension
     

  • Screen off the shed/utility area 
     

  • Integrate the office building into the rear garden design 
     

  • Use simple shrub based planting in the rear garden to match existing retained planting in the front garden

Contact
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon

Kevin G Bownes    |  Garden Designer    |   07595 970988    |    info@kevingbownes.com